Pluspraktijk | Topzorgpraktijk | *** 3 sterren Praktijk

Fysio op afstand | Corona

In deze onzekere Coronavirus-tijd is het niet altijd mogelijk om naar onze fysiotherapiepraktijk te komen. Wij willen u echter niet in de spreekwoordelijke kou laten staan en onze hulp op een andere manier aanbieden. Sinds vorig jaar oktober is het E-consult toegestaan en kunnen wij pati├źnten op afstand begeleiden en daar hebben wij een mooie oplossing voor.

Hoe werkt Fysio op afstand?

U meldt zich aan door een mail te sturen naar: info@bootenbroersen.com of belt naar 0252-421147 en vraagt om Fysio op afstand. Dit kan als u al onder behandeling bent en ook als u nog niet eerder geweest bent in onze praktijk. De fysiotherapeut zal telefonisch contact opnemen en samen met u zoeken naar de beste mogelijkheid. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • We werken met de gratis PhysiApp van Physitrack en kunnen met u communiceren door videobellen of te chatten en kunnen een online oefenprogramma opstellen waarbij we u kunnen monitoren op afstand. Hiervoor heeft u een smartphone of een tablet nodig.
  • We hebben een telefonisch consult met u als u geen smartphone heeft om de app te installeren.

Vergoeding E-Health

Sinds eind 2019 is het mogelijk om fysiotherapie op afstand met gebruik van een E-Health toepassing zoals de PhysiApp te declareren bij de zorgverzekeraar. Indien u een aanvullende verzekering heeft wordt dit gedekt door de zorgverzekeraar en zal onze praktijk de declaratie indienen bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

maandag 08:00 - 21:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 21:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Algemene beoordeling = 8,9

praktijk boot en broersen qualiview 2019

2019 | 844 beoordelingen | Qualiview