Lodaer Img

Welkom in onze praktijk!

Medewerkers
We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 07:00 – 21:00

Afspraak maken?
Bel 0252 – 421147 of regel het online

Praktijkinformatie | Routeplanner

Openingstijden

Maandag:07:45 tot 21:00
Dinsdag:07:00 tot 21:00
Woensdag:07:45 tot 21:00
Donderdag:07:00 tot 21:00
Vrijdag:07:45 tot 18:00
Vivaldistraat 67a, 2162AB Lisse

Alle contracten getekend met zorgverzekeraars voor 2024!

Wanneer je verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee wij een overeenkomst hebben, dan brengen wij het tarief dat met uw verzekeraar is overeengekomen in rekening. Dit jaar hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten en dat is goed nieuws voor u! Bekijk hier de lijst met zorgverzekeraars.


Medewerkers

Ons enthousiaste team bestaat uit 21 gespecialiseerde therapeuten, 5 beweegagogen en 6 secretaresses. Via vakgroepen werken wij samen om de kwaliteit hoog te houden

Lees verder

 


Kinderfysiotherapie

Astrid Cederhout, Erika Hoogkamer-de Kooker en Debbie van Abswoude zijn onze kinderfysiotherapeuten. Astrid en Erika zijn gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking. Astrid is kinderhandtherapeut en Erika is kinderbekkenfysiotherapeut.

Lees verder

 


Manuele therapie

Onze manueeltherapeuten zijn op Masterniveau opgeleid en zijn naast specialist in wervelkolom gerelateerde klachten allen gespecialiseerd in een bepaald deelgebied:

  1. Schouder
  2. Hand
  3. Kaak- hoofd- en halsklachten
  4. Wervelkolom en bekken

Sportfysiotherapie

Vasco Esman, Erik Rewijk en Shelley Kool zijn opgeleid tot Master sportfysiotherapeut. Een sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurt en snapt daardoor hoe u geblesseerd bent geraakt. Als sporter weet hij ook hoe belangrijk de sport voor u en uw vereniging is. Dat ziet u terug in het behandelplan en het revalidatieschema dat hij met u maakt.

Lees verder


Bekkenfysiotherapie

Het bekkengebied is de belangrijkste schakel binnen de totale bewegingsketen van gewrichten, banden en spieren in ons bewegingsapparaat. Ingrid Remijn is master Bekkenfysiothepeut en vormt samen met Denise Verbaas een sterk team. Denise is YVLO-ZwangerFit trainer.

Lees verder


Kinder bekkenbodem

Kinderbekkenfysiotherapie

Ook bij kinderen is het bekkengebied een de belangrijkste schakel binnen de totale bewegingsketen van gewrichten, banden en spieren in ons bewegingsapparaat. Ingrid Remijn en Erika de Kooker zijn beide geregistreerd kinderbekkenfysiotherapeut. Lees verder


Oncologie

De oncologiefysiotherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut. Zij houdt zich bezig met het behandelen, coachen en begeleiden van patiënten tijdens of na de behandeling van kanker.

Lees verder


Neurorevalidatie

Sinds 2012 hebben wij in onze praktijk neurorevalidatie en kunt u na een beroerte of ander hersenletsel interdisciplinair revalideren. Dit betekent dat de neuropsycholoog, de ergotherapeut, de logopediste, de psychosomatisch therapeut en de fysiotherapeut samenwerken onder 1 dak.

Lees verder


Shockwave Therapy en Echodiagnostiek

Wij werken met zowel de radiale (RSWT) als de gefocusseerde shockwave (FSWT) in combinatie met echodiagnostiek.

Lees verder


Psychosomatische (fysio)therapie

Psychosomatische fysiotherapie is een behandelvorm die zich richt op ‘lichaam’ en ‘geest’. ‘Psyche’ betekent geest en ‘somatisch’ betekent lichamelijk. De psychosomatisch fysiotherapeut kan u helpen om inzicht te krijgen in de wisselwerking hiertussen. U kunt leren hoe u via de geest het lichaam kunt beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld door anders tegen de klachten aan te kijken of door anders met uw klachten om te leren gaan. Ook kunt u leren hoe u via het lichaam invloed kunt hebben op de geest. Bijvoorbeeld door vaker een pauze te nemen of juist meer in beweging te komen, afhankelijk van uw situatie.


Beweegagogen

Vindt u het moeilijk om alleen aan uw gezondheid te werken? Maak dan een afspraak met 1 van onze beweegagogen. Kelly, Jody, Jesse, Esther en Denise helpen u graag naar een actievere leefstijl.


Samenwerking en netwerken

Onze praktijk heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Zo werken we nauw samen met psychosomatisch oefentherapeut Majuschka Pommerel en hebben we de neurorevalidatie. De praktijk is aangesloten bij: Keurmerk Fysiotherapie, Zorgtopics, WSV-Lisse, Fysoptima, Neuronet, MS-Zorgnet, Chronische ZorgNet, Parkinsonnet en Onconet.

Lees verder