Iris van der Stelt

In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding Fysiotherapie Rotterdam. Na een aantal waarnemingen, ben ik ruim twee jaar werkzaam geweest in een particuliere fysiotherapiepraktijk in Rotterdam. In 2017 ben ik verhuisd van de Hoekse Waard naar de Bollenstreek waar ik sinds 2018 werkzaam ben als kinderfysiotherapeut i.o. bij Praktijk Boot en Broersen.

Mijn interesses liggen met name op het gebied van werken met kinderen. In het bijzonder het sportende kind begeleiden met revalideren/begeleiden, coachen en blessurepreventie. Binnen de mogelijkheden van het individuele kind probeer ik het maximale eruit te halen.

BIG-nummer: 39920158104 / AGB-code: 4850251

Opleiding:

•       Fysiotherapeut

•       Kinderfysiotherapeut (professional master)

Interesses:

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut ben ik fanatiek marathonschaatsster bij Team Turner.
De vrije uurtjes buiten het werk om besteed ik daarom ook vaak aan trainen. In de zomer doe ik dit vooral op de racefiets of d.m.v. hardlopen in de duinen en op het strand. In de winter komt daar het schaatsen bij. Wedstrijden schaatsen op natuurijs vind ik het mooiste wat er is, ik hoop dan uiteraard ook nog eens een echte Elfstedentocht te mogen rijden!

Aanwezig in de praktijk:

Maandag 12:30 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 12:30 – 20:30
Donderdag Niet aanwezig
Vrijdag Niet aanwezig

 Contact:

iris@bootenbroersen.com