Lodaer Img

Jinte Streppel

Jinte Streppel

BIG 89931878804 / AGB 04500746

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Jinte Streppel, geboren in 1994 en ik woon samen met mijn partner en twee poezen in het karakteristieke Leiden. Begin dec 2023 is ons eerste kindje geboren.

Mijn rol binnen de praktijk
Binnen Boot en Broersen ben ik momenteel werkzaam als (algemeen) fysiotherapeut. Ik heb plezier in mijn werk omdat ik het bijzonder vind om samen toe te werken naar een beter bewegend functioneren van de patiënt, zodat de algehele gezondheidstoestand zo optimaal mogelijk wordt of blijft. 

In mijn vrije tijd
Ik ben gek op lekker eten en ga graag in mijn vrije tijd naar de markt om vervolgens een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Ook ben ik graag samen met de mensen die ik liefheb. Tennis is iets waar ik onlangs mee ben begonnen, alleen staat dat nu tijdelijk stil wegens de zwangerschap. Ik kan niet wachten dit weer op te pakken! 

Ik kom helemaal tot rust in de natuur. Ik ben op mijn aller vrolijkst als ik op mijn fiets door de natuur fiets met een lekker zonnetje en de wind door mijn haren. Het liefst met een fietsmand vol met lekker eten en een bos bloemen van de markt.

Zo zie ik de toekomst
De jeugd zit in mijn hart en daarom zie ik mijzelf in de nabije toekomst graag de master Kinderfysiotherapie voltooien. Daarnaast is er nog een doelgroep welke mijn aandacht trekt, namelijk de vrouw met bekkenklachten. Ik heb een aanvullende cursus gevolgd om deze doelgroep te kunnen begeleiden. Op deze manier hoop ik mijn collega (bekken)fysiotherapeut te ondersteunen. 

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie (Hogeschool Leiden)
  • Basiscursus: ‘Functiestoornissen van de bekkenbodem in breed perspectief’

Aanwezig in de praktijk

Maandagzwangerschapsverlof
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Contact:

jinte@bootenbroersen.com