Lodaer Img

Jody Vermeulen

Jody Vermeulen

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Jody Vermeulen. Ik ben geboren in 2001, student en woonachtig in Leiden. 

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als beweegagoog. Dit houdt in dat ik mensen begeleid en ondersteun bij het sporten. Ik geef sportgroepen zowel binnen als buiten, ondersteun fysiotherapeuten bij Parkinson en Neuro training, geef personal training en help mensen in hun sporttraject na of tijdens een revalidatie.

Het leukste aan mijn werk vind ik om heel de dag onder de mensen te zijn. Je ziet mensen groeien, ze krijgen meer plezier in bewegen en ontwikkelen vertrouwen in hun eigen kunnen. Daar doe je het voor!

In mijn vrije tijd
Ik houd ontzettend veel van sporten, met voetballen in het bijzonder. Ik voetbal al van kleins af aan. Ook vind ik het leuk om nieuwe gerechten te koken (vaak Aziatisch) en ik teken graag. Ik teken niet op papier, zoals de meeste van jullie het waarschijnlijk kennen. Ik teken op muren, schoenen en T-shirts. Ik kom helemaal tot rust als ik aan het tekenen ben, maar ook van snorkelen en wandelen word ik rustig. 

Zo zie ik de toekomst
Ik hoop binnen een aantal jaar afgestudeerd Fysiotherapeut te zijn bij Boot en Broersen. Daarna ben ik van plan een master te volgen. Ook zou ik graag een huis kopen in Leiden samen met mijn vriendin. 

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden (huidig)

Aanwezig in de praktijk:

MaandagNiet aanwezig
Dinsdag17:00 – 21:00 uur
WoensdagNiet aanwezig
Donderdag09:00 – 16:00 uur
Vrijdag08:00 – 17:00 uur

Contact:

jody@bootenbroersen.com