Maite Rodal Soliño

Met een carrière als journalist achter de rug ben ik in juni 2018 als fysiotherapeut op de Hogeschool Leiden afgestudeerd. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij het Spaarne Gasthuis in Hoofdorp en in verschillende praktijken in de regio Leiden. Na een korte periode van waarnemingen werk ik sinds september 2018 bij Praktijk Boot en Broersen. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik heel verschillende soorten klachten, wat mijn vak boeiend maakt. Complexe (chronische) aandoeningen behandel ik graag.  Ik vind het uitdagend om de eigen motivatie van mensen naar boven te brengen: weten wat u beweegt, om u in beweging te brengen.

Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen en ik breng zo veel mogelijk mijn vrije tijd met mijn gezin door. Ik houd van hardlopen, wandelen, lezen en mijn familie in Spanje bezoeken.

BIGnummer: 59924596004 / AGB-code: 4245144

Opleiding:

•       Fysiotherapie Hogeschool Leiden

•       Oedeemfysiotherapeut

•       Claudicatio Intermittens

•       Master in communicatie (Journalistiek) en Sociologie aan de Universiteit van Barcelona (UAB)

Interesses:

Harlopen | Wandelen | Lezen | Familie in Spanje bezoeken

Aanwezig in de praktijk:

 Maandag  10:00 – 21.00 uur
 Dinsdag  Niet aanwezig
 Woensdag  08:00 – 18:00 uur
 Donderdag  Niet aanwezig
 Vrijdag  08:00 – 18:00 uur

Contact:

maite@bootenbroersen.com