Boot en Broersen Fysiotherapie bestond 1 oktober 2021 30 jaar! Om dit groots te vieren hebben wij op zaterdag 2 oktober onze deuren geopend voor iedereen! Onder het genot van een drankje en een hapje namen wij u in vogelvlucht mee door onze praktijk. Via de filmpjes onder aan deze site kunt u kennis maken met al onze specialisaties. Bedankt voor uw komst!

Krantenartikel:

Zaterdag 2 oktober Open Huis
Dertig jaar Boot en Broersen Fysiotherapie

LISSE – Boot en Broersen Fysiotherapie bestaat 1 oktober dertig jaar. Een mijlpaal, die zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 15.00 uur gevierd wordt met een Open Huis. Tijdens deze dag vertellen alle fysiotherapeuten en andere medewerkers over hun vak en kunnen presentaties worden bijgewoond over actuele onderwerpen voor een blik op de vele facetten van de hedendaagse fysiotherapie. Uiteraard met de nadruk op het uitgebreide aanbod van wel bijna twintig specialisaties, naast de unieke faciliteiten zoals fitnesszalen en beweegruimtes van deze regiobrede topzorgpraktijk in de Vivaldistraat 67a.

Samenwerking staat bij Boot en Broersen Fysiotherapie hoog in het vaandel. Dit is tevens de kracht van deze met drie sterren gewaardeerde topzorgpraktijk. Ondanks alle veranderingen in de zorg staat de patiënt hier nog steeds centraal. “Wij zijn ervan overtuigd dat voor een actief herstel van onze patiënten meerdere factoren moeten worden meegewogen” zegt Fred Broersen. “Toen Piet Boot en ik in 1991 startten met Boot en Broersen Fysiotherapie dachten we dat een gezamenlijke praktijk ons doel was.  Alleen nam het aantal patiënten sneller toe dan verwacht en werd de vraag naar specifieke behandelingen steeds diverser. We hebben daar altijd adequaat op ingespeeld met extra scholing en uitbreiding van ons team met specialisten in de verschillende gebieden. Inmiddels is deze ambitie en diversiteit typerend voor onze praktijk.”

Naast gespecialiseerde fysiotherapeuten in verschillende disciplines van manuele therapie tot sport-, bekken- en kinderfysiotherapie zijn meerdere verbijzonderingen eigengemaakt. Ook worden interdisciplinaire diensten geleverd van logopedie, ergotherapie, diëtetiek tot neuropsychologie. Gezondheid bevorderende beweegprogramma’s zowel individueel als in groepsverband vormen een prachtige aanvulling. “In 2012 zijn we eveneens een neuropraktijk gestart. Het interdisciplinaire neuroteam stelt ons in staat behandelingsmethoden te bieden van een dermate kwalitatief niveau dat deze een naadloze doorstroom mogelijk maken van de tweede naar de eerste lijn. Toetreding van de jongere collega’s in onze maatschap heeft niet alleen voor nieuwe disciplines gezorgd, maar ook dat het veranderproces van patiëntenkaart tot een geavanceerd digitaal totaalprogramma en krachtig praktijkinstrument heeft geleid. ”

De maatschap van Boot en Broersen Fysiotherapie bestaat thans uit Fred Broersen, Mark Batenburg en Vasco Esman. Piet Boot is twee jaar geleden uitgetreden. Fred Broersen neemt in januari afscheid en wordt door Erik Rewijk opgevolgd. Anno 2021 geven zij leiding aan een gedreven team van zo’n twintig goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten, vier bewegingsagogen en vier secretaresses. “Het is vooral de interne samenwerking die ervoor zorgt dat we met onze behandelplannen van het totaalplaatje kunnen uitgaan wat ten goede komt aan onze cliënten. Deze brede en kwalitatief hoge aanpak met alles onder één dak bewijst zich keer op keer, wat geresulteerd heeft in een hoge waardering voor onze fysiotherapiepraktijk, zowel vanuit onze cliënten als zorgverleners en zorgverzekeraars. Ons motto is nog steeds dat wij ons als fysiotherapiepraktijk blijven ontwikkelen met scholing en nieuwe initiatieven. Want ook al hebben we een geweldig team en zijn we trots op wat we hebben bereikt, het is nooit af. De wetenschap en dus ook de fysiotherapie blijven in beweging.”

Bron: Weekendkrant Donderdag 23 september 2021 geschreven door Wilma van Velzen


Kinderbekkenfysiotherapie
Kinderfysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Team beweegagogen
Chronische aandoeningen
Zwangerfit
Sportfysiotherapie
Psychosomatische oefentherapie