Pluspraktijk | Topzorgpraktijk | *** 3 sterren Praktijk

Samen Sterk!

Samen werken aan Beter!

Samenwerking fysio

Oefentherapeuten Mensendieck

Bij Boot en Broersen werken fysio- en manueeltherapeuten samen met de oefentherapeuten Mensendieck op het gebied van alle denkbare klachten aan het bewegingsapparaat. “Met onze kennis en jarenlange ervaring werken wij in een geweldig pand met diverse sportzalen samen aan uw herstel. Wat betekent uw pijn, hoe kan u er het beste mee omgaan en wie kan u daarbij het best helpen? Onze kracht in nauwe samenwerking is het samen werken aan BETER.”

De oefentherapeuten Mensendieck zijn:

  • Majuschka Pommerel
  • Loes Verhoeven

Telefoon: 0252-418604 | www.oefentherapielisse.nl

De Neuropraktijk

Boot en Broersen is sinds augustus van 2012 gestart als interdisciplinaire neuropraktijk, gevestigd in Lisse. De neuropraktijk is gespecialiseerd in het behandelen van neurologische aandoeningen als: niet aangeboren hersenletsel (NAH) waaronder cerebrovasculair accident (CVA, ook wel een beroerte genoemd), multiple sclerose (MS), Parkinson, polyneuropathie en overige neurologische klachten.

De Neuropraktijk

De Neuropraktijk

De neuropraktijk is een samenwerking van de volgende disciplines:

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Neuropsychologie
  • Revalidatiecentra

Lees verder….

Optimale zorg voor Parkinson in Lisse en omstreken, dat is ons doel!

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die Parkinsonnet Lissegespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Bijna 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen), verdeeld over 71 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk.

Ons streven is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit doen we onder meer door de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het ParkinsonNet jaarcongres en door onderzoek. We faciliteren een optimale samenwerking tussen de zorgverleners en maken de kwaliteit van de aangesloten zorgverleners transparant. Lees meer….

MS Zorg Nederland

MS Zorg Nederland is een netwerkms-zorg-nederland boot en broersen van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. Lees verder…

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardigeClaudicatio Lisse zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland. Het is een geïntegreerd zorgnetwerk met een landelijke reikwijdte dat patiënten, claudicatiotherapeuten en verwijzers (vaatchirurgen, verpleegkundig specialisten, huisartsen en praktijkondersteuners) met elkaar in contact brengt. Regionaal ontstaan subnetwerken die worden gefaciliteerd met relevante kennis en scholingen. ClaudicatioNet richt zich in de startfase op professionalisering van betrokken claudicatiotherapeuten en transparantie in hun specialisatietraject. Lees verder….

Slaapfysio

Uw slaapidentiteit zegt veel meer over u dan u denkt. croppedimage500230-slaapfysio-banner4Veel klachten kennen hun oorsprong of worden versterkt door het slaapgedrag en de slaapsituatie. Voor reguliere fysiotherapeuten is het vrijwel onmogelijk om dit mee te nemen in behandelingen. Zij hebben hier namelijk geen inzicht in. Bij SlaapFysio aangesloten fysiotherapeuten echter wel. Zij brengen het slaapgedrag en de slaapsituatie eenvoudig in kaart en geven advies zodat u in bed altijd op de juiste manier kunt bewegen en in de juiste houding ligt. Lees verder….

Openingstijden

maandag 08:00 - 21:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 21:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Algemene beoordeling = 8,9

praktijk boot en broersen qualiview 2019

2019 | 844 beoordelingen | Qualiview