Lodaer Img

Fitness abonnement

SPORTEN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING!

Ontvang deskundige begeleiding en herstel jouw lichaam met onze fitness diensten bij Boot en Broersen. Wil jij werken aan jouw fitnessdoelen in een professionele en ondersteunende omgeving? Bij Boot en Broersen bieden wij speciale fitnessprogramma’s aan om jouw lichaam te versterken en te herstellen. Of je nu herstelt van een blessure, wilt revalideren of gewoon je algehele conditie wilt verbeteren, wij staan voor je klaar.

Deskundige begeleiding

Onze ervaren fitnessinstructeurs/beweegagogen beiden persoonlijke begeleiding voor elke fitness activiteit. We beginnen met een intake om jou beginsituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit om jouw fysieke conditie en doelstellingen te evalueren en een op maat gemaakt programma kunnen bieden dat past bij jouw behoeften. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of balans, wij zorgen voor een plan dat bij jou past.

Individuele aandacht

Bij ons staat individuele aandacht centraal. We begrijpen dat iedereen uniek is en dat elke persoon zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om fitness. Daarom werken wij met kleine groepen en zorgen we ervoor dat onze fitnessinstructeurs/beweegagogen voldoende tijd hebben om iedere deelnemer persoonlijk te begeleiden. Je zult je altijd ondersteund en gemotiveerd voelen tijdens jou trainingssessies.

Geavanceerde faciliteiten

Onze fysiotherapiepraktijk biedt geavanceerde faciliteiten die specifiek zijn ontworpen voor fitness en herstel. Je vindt hier genoeg apparatuur en hulpmiddelen die jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Of je nu gebruik wilt maken van krachttraining-apparatuur, cardio-apparatuur of functionele oefeningen wilt doen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een effectieve fitness ervaring.

Tarieven sportabonnementen vind u hier

 

Sportabonnementen
Team beweegagogen: Kelly, Jody, Jesse, Esther en Denise

Massage Tarieven:

30 minuten massage€34,15
60 minuten massage€64,15
10 rittenkaart 30 minuten massage€305,35
10 rittenkaart 60 minutenmassage€574,45

Wilt u een afspraak maken om te sporten onder persoonlijke begeleiding?   

Bel naar 0252-421147 of stuur een mail naar info@bootenbroersen.com