Lodaer Img

Beweegprogramma

Looptherapie bij Claudicatio

Claudicatio intermittens betekent letterlijk hinken met tussenpozen. In Nederland is een veelgebruikte term voor deze aandoening: etalagebenen. Als mensen pijn krijgen tijdens het lopen, en daardoor tijdens het lopen even rust moeten nemen, doen zij net alsof zij naar etalages kijken. Hier komt de naam etalageziekte vandaan.  Lees verder


Personal training

Haal het maximale uit jezelf en bereik jouw persoonlijke fitnessdoelen met onze op maat gemaakte personal trainingssessies! Bij Boot en Broersen begrijpen we dat elke persoon uniek is, met verschillende behoeften en fysieke capaciteiten.

Lees verder


Beweegprogramma voor mensen met luchtwegproblemen (COPD)

Voelt u zich benauwd wanneer u zich inspant? Heeft u ook last van hoestbuien? U zult denken dat het beter is om iedere lichamelijke activiteit te vermijden en daarmee uw benauwdheid te verminderen.

Lees verder


CVA | Neuroconditiegroep

Medio 2009 is de praktijk gestart met groepstrainingen voor CVA-patiënten. Deze trainingen zijn in klein groepsverband: 3-5 personen, en duren een uur. Niet voor iedere CVA-patiënt is het geschikt, er is een zekere zelfredzaamheid noodzakelijk.

Lees verder


Senior Fit | MBVO

Diabetes

Diabetes mellitus, in de volksmond ook wel suikerziekte genoemd, bestaat uit twee vormen.

•     type 1

 •    type 2

Er is veel geschreven over deze twee vormen van diabetes.

Lees verder


Sportabonnementen

Fitnessabonnement

Ontvang deskundige begeleiding en herstel jouw lichaam met onze fitness diensten bij Boot & Broersen fysiotherapie.

Wil jij werken aan jouw fitnessdoelen in een professionele en ondersteunende omgeving? Wij bieden speciale fitnessprogramma’s aan om jouw lichaam te versterken en te herstellen.
lees verder


Nafit+

Ben je recentelijk bevallen en op zoek naar ‘het weer fit worden’ gevoel?

In Lisse, de Duin en Bollenstreek gaan we in navolging van de cursussen ZwangerFit starten met NaFit +.

Bedoeld voor de postnatale vrouw die graag een kortere of langere periode onder deskundige begeleiding wil sporten. Dit gebeurt in een klein groepje waardoor er persoonlijke aandacht voor je is.

lees verder


Fitness Fundament

Fitness Fundamenten

Wil je graag starten met fitness, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan nu aan!

Onder begeleiding van een beweegagoog ga je aan de slag om op de juiste manier een oefening uit te voeren tijdens een training. Hierbij gaan wij natuurlijk aan de slag met de juiste houding/techniek, ademhaling en 100% effort, maar ook progressieve overload, supercompensatie, reversibiliteit, specificiteit en afnemende meeropbrengst. Lees verder.


Lekker in je Lijf

Dit is het beweegprogramma voor mensen die vallen onder het minimabeleid. Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die een BMI van 25 of hoger hebben, en die een collectieve zorgverzekering voor minima (AV Gemeente-Standaard of AV Gemeente-Top) hebben bij Zorg en Zekerheid.Het programma wordt volledig vergoed. Dus er zijn géén extra kosten.  Lees verder


Hartrevalidatie

Bewegen is een must voor je hart en vaten. Voor mensen die een probleem met hun hart hebben of hebben gehad, is bewegen tijdens en na de revalidatieperiode heel belangrijk om de conditie weer op te bouwen

Lees verder


Senior Fit

Senior Fit | Meer Bewegen Voor Ouderen is een beweegprogramma van verschillende lessen voor gepensioneerde ouderen.

De activiteiten proberen we zo veel mogelijk af te stemmen op de mogelijkheden en de wensen van de deelnemers.

Lees verder


Zwangerfit

Ben je zwanger en op zoek naar een zwangerschapscursus, zwangerschapsgym of ZwangerFit® de Duin- en Bollenstreek?

Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen in Lisse geeft zwangerschapscursussen.
Deze cursussen staan onder leiding van Ingrid Remijn en Denise Verbaas, zij zijn afgestudeerd fysiotherapeut/ bekkentherapeut en beweegagoog.

Lees verder


Verstandelijke beperking

Doel van dit project is om mensen met een verstandelijke beperking de kans te geven te sporten bij een reguliere sportvereniging/- organisatie in Lisse. Na een jaar training onder begeleiding in de praktijk hopen wij dat zij een reguliere sport kunnen kiezen naar keuze, hierin gaan wij de patiënten ook begeleiden. Lees verder