Lodaer Img

Praktijkinformatie

Secretariaat

Contact

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op 0252-421147 tussen 8:00-12:00 en 13:00-17:00. U kunt ook een email sturen en je wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Klik hier voor de meer informatie

 

Adres: Vivaldistraat 67A, 2162 AB Lisse

Knie fysiotherapie

Voorlichting

Wilt je meer informatie over een bepaalde aandoening? Je kunt verder lezen en meer te weten komen over allerlei fysiotherapeutische aandoeningen.

Lees meer

67895311-5399-45C3-B1F7-C8700F9FFBFA

Tarievenlijst 2024 behandelingen

Wanneer je verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee wij een overeenkomst hebben, dan brengen wij het tarief dat met uw verzekeraar is overeengekomen in rekening. Wij hebben in 2024 met alle ziektekostenverzekeraars een overeenkomst afgesloten.  Hieronder treft u een lijst aan van de zorgverzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben. Mocht uw verzekeraar niet op de lijst staan, informeer ons daar dan over. De mogelijkheid bestaat dan dat wij alsnog een overeenkomst met de desbetreffende verzekeraar aangaan, voor uw en ons gemak. 

Lees meer

Sportabonnementen

Tarieven abonnementen 2024

Per 1 januari 2024 gaat er een prijsverhoging in van onze abonnementen. Hier staat een overzicht van nieuwe tarieven. Het blijft mogelijk uw abonnement door te schuiven vanaf 4 weken afwezigheid.

Lees meer

Samenwerking

Samenwerking en netwerken

Bij Boot en Broersen werken we samen meerdere partijen.

Lees meer

AVG en privacy

Overheden, bedrijfsleven en verenigingen moeten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. Organisaties moeten hun systemen en processen hierop inrichten. Lees hieronder hoe wij omgaan met jouw gegevens:

Vacatures

De praktijk Boot en Broersen heeft een sterk innovatieve ambitie waarin de patiënt en de patiëntenzorg altijd centraal staan. Zonder een sterk team van enthousiaste fysiotherapeuten is dat niet mogelijk. Daarom richt de praktijk zich nadrukkelijk op een intensieve collegiale samenwerking waarbij ontwikkeling van elke individuele medewerker en het totale team als geheel gestimuleerd wordt. 

Wil jij ook komen werken binnen ons team? Hieronder vind je  een overzicht van onze vacatures. Natuurlijk kan je altijd een open sollicitatie sturen naar info@bootenbroersen.com