De patiënt staat centraal

In onze fysiotherapie pluspraktijk werken we graag samen met gespecialiseerde collega’s actief aan uw herstel. Om kwalitatief hoge zorg te bieden vinden wij het noodzakelijk dat onze therapeuten zich op masterniveau ontwikkelen en in een bepaald vakgebied u kunnen bij staan met revalidatie. Lees meer over onze missie en kwaliteit.


Faciliteiten

De praktijk is gelegen in de Poelpolder in Lisse. Er is ruime parkeergelegenheid. De praktijk beschikt over oefen – en behandelruimtes die rolstoelvriendelijk zijn en er is een invalidetoilet. Naast 2 fitnesszalen met vrije beweegruimte en kracht- en cardiotoestellen is er een aparte neuro-trainingszaal met innovatieve loopband voor training in een prikkelarme omgeving.


Contact

Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar op 0252-421147 tussen 8:00-12:00 en 13:00-17:00. U kunt ook een email sturen en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Klik hier voor de routeplanner

Vivaldistraat 67A, 2162 AB Lisse


Aanmelding en intake

Bij uw eerste bezoek gelieve mee te nemen:

• Verwijzing, indien u deze van de huisarts of specialist heeft gekregen. Een verwijzing is namelijk niet verplicht, u kunt ook zonder een verwijzing een afspraak maken.

• Verzekeringsgegevens, controleer hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

• Rijbewijs of ander identificatiemiddel. Per juni 2009 is de praktijk verplicht om uw BSN te checken.

• Grote badhanddoek.


Tarieven, privacy en AVG

In onze praktijk is Marijke van der Klauw aanspreekpunt voor alles wat met kwaliteit en verbeteren te maken heeft. Ze is ook onze functionaris van gegevensbescherming. Heeft u een verbetertip of een uiting van onvrede? Stuur een mail naar Marijke.

Tarievenlijst behandelingen

Tarievenlijst sport- en massage abonnementen

Privacyreglement en AVG

Huisreglement

Betalingsvoorwaarden Klachtenprocedure