Lodaer Img

Nafit+

Na Fit +

Ben je recentelijk bevallen en op zoek naar ‘het weer fit worden’ gevoel?

In Lisse, de Duin en Bollenstreek gaan we in navolging van de cursussen ZwangerFit starten met NaFit +.

VOOR WIE

Bedoeld voor de postnatale vrouw die graag een kortere of langere periode onder deskundige begeleiding wil sporten. Dit gebeurt in een klein groepje waardoor er persoonlijke aandacht voor je is.

DOOR WIE

Er wordt wekelijks een uur getraind, onder leiding van een docente Zwangerfit. Hierdoor worden er geschikte/bijpassende trainingen gegeven.

WAT EN WAAROM

De training is gericht op het trainen van de bekkenregio. Dit voor een optimale stabilisatie en coördinatie, maar vooral voor een goed functionerende bekkenbodem en core.

Daarnaast wordt er gewerkt aan de conditie en het op een juiste wijze uitvoeren van oefeningen zodat het oppakken van een sportactiviteit probleemloos zal gaan.

Klachten als rugpijn, bekkenpijn, liespijn, zwaar gevoel onder in het bekken, verzakkingen, moeilijk ophouden van aandrang of een te hoge spanning van de bekkenregio kunnen voorkomen worden. Eventuele problemen pak je dan samen met de docente aan.

Doel: optimaal herstel na je bevalling, een goede conditie en lekker in je vel zitten.

Tijd

Dinsdagavond: 19:00-20:00u.

Kosten: € 228,- abonnement op basis van een half jaar

Ben je geïnteresseerd in de cursus Na Fit +? En wil je weten wanneer de eerstvolgende cursus start, neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer: 0252-421147 of mail naar: info@bootenbroersen.com