Lodaer Img

Zwangerfit

Ben je zwanger en op zoek naar een zwangerschapscursus, zwangerschapsgym of ZwangerFit in Lisse, de Duin- en Bollenstreek? Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen in Lisse geeft zwangerschapscursussen.

Zwangerfit

Deze cursussen staan onder begeleiding van Ingrid Remijn en Denise Verbaas. Zij zijn afgestudeerd fysiotherapeut/bekkentherapeut en beweegagoog. Zij hebben de opleiding YVLO-ZwangerFit® gedaan en zijn geregistreerd bij de NVFB-ZwangerFit.

De cursus “ZwangerFit” bestaat in totaal uit 14 lessen (9 lessen vóór en 5 lessen na de bevalling), iedere week is er een les. Als onderdeel van deze cursus zal vóór de bevalling een partnerles gepland worden. Ná de bevalling wordt een les babymassage gegeven.

Wij besteden onder andere aandacht aan:

  • Coördinatie, stabilisatie en spierversterking van het bekken vóór de bevalling
  • Houding tijdens de zwangerschap
  • Het trainen van bekkenbodemspieren
  • Stabiliseren van het bekken tijdens bewegen en sporten en gerichte spieroefeningen ná de bevalling plus het opbouwen van de conditie.

Start volgende cursus: 13 augustus 2024

Zwangerfit: dinsdag 19:00-20:00

ZwangerFit Na: Deze cursus, bedoeld voor de mensen die eerder de cursus Zwangerfit hebben gedaan, wordt altijd pas georganiseerd als iedereen van de groep bevallen is. De babymassage wordt in overleg gepland: dinsdag 18:00-19:00.

Kosten

€ 222,55 voor “ZwangerFit” en “ZwangerFit Na” samen. Deelname is mogelijk vanaf de 22e week, of in overleg.

Heb je interesse in de cursus ZwangerFit en wil je weten wanneer de volgende cursus start?

Bel naar 0252-421147 of stuur een mail naar info@bootenbroersen.com