Lodaer Img

Testen

Je kunt een BIVA meting laten doen door een fysiotherapeut van Boot en Broersen Fysiotherapie. Dit is een medisch gevalideerde meting waarmee de lichaamssamenstelling snel en betrouwbaar gemeten kan worden. Onder andere krijg je inzicht in vocht, spiermassa, vetmassa en voedingstoestand. De meting wordt gedaan binnen de behandeling fysiotherapie en helpt om een gericht trainingsschema op te stellen en advies te kunnen geven over de voedingstoestand van het lichaam.


Bij Praktijk Boot en Broersen is het mogelijk om op verschillende manieren je fitheid te testen. Naast uitgebreide wandel- en hardloopanalyses die wij uitvoeren op onze innovatieve loopband de C-Mill is er voor de beginnende en zeker voor de gevorderde fietser de wattbike. Met de wattbike is het mogelijk om vragen te beantwoorden als:

  • hoe goed is mijn traptechniek?
  • wat is mijn piekvermogen?
  • wat is mijn trainingsprogressie?
  • kan ik een hoger vermogen trappen bij dezelfde hartslag?
  • wat zijn mijn hartslagzones?
  • overbelast ik mijn rechter knie ten opzichte van mijn linker knie?

Boot en Broersen Fysiotherapie werkt samen met Mymicrozoo. Maak kennis met jouw darmbacteriën en leer je eigen lichaam beter kennen! Met onze darmbacterietest kun jij meer inzicht krijgen in jouw microbioom. Je microbioom heeft invloed op onder andere je Immuunsysteem, je zenuwstelsel en je hormoonhuishouding.

Een verstoord microbioom kan voor allerlei klachten zorgen. Check met onze test of jouw microbioom wel divers genoeg is, of je gewenste en/of ongewenste bacteriën met je meedraagt en wat jij kan doen om je eigen microbioom te optimaliseren. Suzanne Meiland is naast manueeltherapeut ook gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie en kan je verder helpen met een gezonde voeding. Meer informatie over het microbioom is op de site van mymicrozoo te vinden. Lees verder