Lodaer Img

Massage

Bij fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen begrijpen we dat een bepaalde levensstijl soms kan leiden tot spierpijn, stijfheid en blessures. Wij bieden daarom verschillende soorten massages aan. Onder andere sportmassage en ontspanningsmassage. Wil jij even ontspannen na een intensieve week door middel van een ontspanningsmassage of je herstel te versnellen voor je volgende sportieve uitdaging door middel van een sportmassage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor onze massages?

  • Gecertificeerde masseurs: Onze ervaren beweegagogen zijn gespecialiseerd in massages. Ze zetten hun expertise in om jou te helpen bij het bereiken van je doelen, het voorkomen en verhelpen van blessures/pijnklachten.
  • Behandelingen op maat: Geen enkel persoon is hetzelfde, daarom bieden wij behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen aan. Of je nu een professionele sporter bent, gewoon actief blijft voor je gezondheid of na een drukke periode even wilt ontspannen, wij passen onze massages aan op jouw situatie.
  • Optimaal herstel: Massage bevordert de doorbloeding en versnelt het herstelproces. Onze massagebehandelingen zijn ontworpen om de spierspanning te verminderen, stress te verlichten, spierpijn te verminderen, flexibiliteit te vergroten en de algehele prestaties te optimaliseren.
  • Blessurepreventie: Voorkomen is beter dan genezen. Onze massage helpt niet alleen bij het herstellen van blessures, maar dient ook als effectief middel om blessures te voorkomen. Door regelmatige behandelingen blijf je soepel en verminder je de kans op overbelasting.

Of je nu even wilt ontspannen, een fanatieke sporter bent of gewoon actief wilt blijven, massage bij de gecertificeerde masseur is een waardevolle toevoeging aan jouw gezondheidsroutine. Neem vandaag nog contact op met ons om een afspraak te maken en ervaar hoe onze professionele massage jou kan helpen om op je best te presteren, blessurevrij te blijven en helpt te ontspannen.

Massage tarieven:

30 minuten massage€34,15
60 minuten massage€64,15
10 rittenkaart 30 minuten massage€305,35
10 rittenkaart 60 minuten massage€574,45

Team massage:

Wilt u een afspraak maken?

Bel naar 0252-421147 of stuur een mail naar info@bootenbroersen.com