Lodaer Img

MS Fonds

Huidige stand van de donaties aan het MS-fonds.

Wat een geweldig bedrag is er al opgehaald door dit team. Inmiddels hebben we ons streefbedrag van 70.000 euro gehaald!

Draag ook je steentje bij: 

DONEER

Doel 2. Bedrage aan een eigen MOTOmed bewegingstrainer voor de praktijk in Lisse.

MOTOmed is een bewegingstherapie voor mensen die in hun dagelijks leven professionele hulp nodig hebben om te bewegen. Het is mogelijk om passief te trainen, door middel van de ingebouwde hulpmotor, of actief te trainen door middel van eigen spierkracht. De hulpmotor maakt het mogelijk om te trainen vanaf een zeer lage fysieke inspanning. Dit helpt bij het ontspannen van de spieren, het stimuleren van de bloedsomloop en het voorzien van zuurstof en voedingsmiddelen aan de spieren. Daarnaast kan het helpen bij neurologische aandoeningen, bij spasticiteit, algehele zwakte van het lichaam en een tekort aan beweging.

Boot en Broersen heeft een bedrag van EUR 55.000 opgehaald voor het MS Fonds, daarom schenkt de HARTINGBANK samen met EURAVA en hun importeur een MOTOmed aan de praktijk om de gehele Duin- en Bollenstreek te ondersteuning in de strijd tegen MS en andere niet aangeboren hersenaandoeningen. 

Bijdrage: 10.000,- euro 

Doel 1. Volledige financiering wetenschappelijk onderzoek

Vermoeidheid is één van de meest voorkomende en invaliderende symptomen van MS. Eerder onderzoek lijkt te laten zien dat oefentherapie vermoeidheid bij MS kan verminderen. Dr. Marc Rietberg gaat samen met Martin Heine (PhD) en zijn collega’s van Revalidatiegeneeskunde (MS Centrum Amsterdam) het bestaande wetenschappelijke bewijs voor oefentherapie samenvatten. Het doel is om hieruit specifiekere en up-to-date adviezen te formuleren voor zowel de fysiotherapeut als de MS-patiënt.

Bijdrage: 45.000,- euro

Sponsoren bedankt!

Mede dankzij deze sponsoren komen de doelen dichterbij. 

Fietsen voor het MSfonds!

  • Wij fietsen met een grote groep,
  • 500 mijl in Schotland,
  • in 6 dagen tijd,
  • door weer en wind,
  • van 7 tm 16 juni 2024!

”WIJ GUNNEN MS-PATIËNTEN EEN BETER LEVEN.”

klik hier en DONEER! Bedankt voor uw bijdrage.