Lodaer Img

Neuropsychologie | Eeke Harting

Sinds 1 januari 2024 werk ik als neuropsycholoog/GZ-psycholoog bij fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen. Mijn passie voor de hersenen is ontstaan tijdens mijn studie aan de universiteit, waar ik in 2011 afstudeerde als neuropsycholoog. Als regiebehandelaar van Hersenziekte (een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel) heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het werken met deze doelgroep. Een doelgroep die veelal te maken heeft met de onzichtbare gevolgen van het letsel, zoals veranderingen in denken, gedrag of emotie.

Bij Boot en Broersen zie ik patiënten met verschillende klachten, bijvoorbeeld voortkomend uit het letsel dat iemand heeft opgelopen, zoals angstklachten of stemmingsklachten. Maar ook klachten voortkomend uit een diagnose die iemand heeft gekregen. Zoals rouw- en verwerkingsproblematiek bij een diagnose MS of Parkinson.

Wanneer er bij u sprake is van bovenstaande klachten, bespreek dit dan met uw fysiotherapeut en/of beweegagoog. In onderling overleg bekijken we of ik u wellicht kan helpen met het verlichten van uw klachten.

In mijn behandeling maak ik gebruik van de volgende wetenschappelijke onderbouwde behandelmethoden:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • Traumatherapie via EMDR
  • Schematherapie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Eeke Harting Psychologie.

Aanwezig in praktijk Boot en Broersen:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag08:00 – 13:00 uur