Lodaer Img

Neuropsychologie

Eeke Harting
 
 

Wie is Eeke?

Sinds 2020 ben ik gestart met het werken als zelfstandige. Eerst nog in combinatie met mijn baan bij Gemiva, sinds 2022 volledig  als zelfstandige.
 

Mijn passie voor de hersenen is ontstaan tijdens mijn studie aan de universiteit, waar ik in 2011 afstudeerde als neuropsycholoog. Als regiebehandelaar van Hersenz (een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel) heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het werken met deze doelgroep. Een doelgroep die veelal te maken heeft met de onzichtbare gevolgen van het letsel, zoals veranderingen in denken, gedrag of emotie. 

Persoonlijke werkstijl

In mijn werk vind ik het belangrijk dat jij je als patiënt bij mij op je gemak voelt. Dat jij je gehoord en gezien voelt en de ruimte krijgt om te vertellen waar je mee zit. Ik werk met behandeltechnieken die wetenschappelijk zijn onderbouwd, waarbij ik geprotocolleerd maatwerk lever.

In mijn behandeling maak ik gebruik van de volgende wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • Traumatherapie via EMDR
  • Schematherapie

Scholing

Regelmatig volg ik na- en bijscholingen om mijn kennis op peil te houden en te vergroten. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste inzichten en

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Eeke Harting Psychologie

Aanwezig in praktijk Boot en Broersen:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag08:00 – 13:00 uur