Lodaer Img

Personal Training

Haal het maximale uit jezelf en bereik jouw persoonlijke fitnessdoelen met onze op maat gemaakte personal trainingssessies! Bij Boot en Broersen begrijpen we dat elke persoon uniek is, met verschillende behoeften en fysieke capaciteiten. Daarom hebben wij een personal trainer klaarstaan om je te begeleiden op jouw reis naar een sterkere, gezondere en fittere versie van jezelf. 

Of je nu herstelt van een van een blessure, wilt werken aan je algemene conditie of specifieke fitnessdoelen wilt bereiken, onze trainer staat voor je klaar. Hij zal een op maat gemaakt trainingsplan ontwikkelen dat rekening houd met jouw individuele behoeften, beperkingen en mogelijkheden. Met onze personal trainingssessies zul je profiteren van persoonlijke aandacht, continue begeleiding en motiverende ondersteuning. 

Onze trainer zal je uitdagen, je grenzen verleggen en je helpen de juiste technieken/houdingen onder de knie te krijgen om blessures te voorkomen. Of je nu behoefte hebt aan krachttraining, cardiovasculaire oefeningen, flexibiliteitstraining of een combinatie van alles, we hebben de expertise en de middelen om je te helpen slagen. 

Een middel waarin wij bij de personal training zeker extra in uitblinken is de BIVA-meting : Je kunt een BIVA meting laten doen door werknemer van Boot en Broersen Fysiotherapie. Wel worden hier kosten voor in rekening gebracht. Dit is een medisch gevalideerde meting waarmee de lichaamssamenstelling snel en betrouwbaar gemeten kan worden. Onder andere krijg je inzicht in vocht, spiermassa, vetmassa en voedingstoestand. De meting helpt om een gericht trainingsschema op te stellen en advies te kunnen geven over de voedingstoestand van het lichaam. 

Wij zijn er trots op om jou te helpen sterker, fitter, leniger, slanker te worden en je fitnessdoelen te bereiken. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in onze personal trainingssessies. Geef jij 100%, dan krijg je 200% terug. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze personal trainer jou kan helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en een leven vol vitaliteit te leiden. Samen zorgen wij ervoor dat je sterker, gezonder en fitter wordt, één stap tegelijk. 

Inhoud Personal training:

-Intake

-BIVA meting

-Voedingsadviezen

-Trainingsschema op maat

-Doelstellingen maken voor de persoon in kwestie

-Testen en meten

Tarieven per week
personal training (vanaf 10 weken)1x per week
2x per week
3x per week
€ 62,50 
€ 125,- 
€ 187,-
BIVA metingper keer€ 62,50
Nieuw trainingsschemaper keer€ 25,-