Lodaer Img

Debbie van Abswoude

Debbie van Abswoude

BIG 19933454704 / AGB 04501716

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Debbie van Abswoude, ik ben geboren in het jaar 2000 en woon samen met mijn vriend in Sassenheim.

Mijn rol binnen de praktijk
Ik werk sinds februari 2022 bij Boot en Broersen, destijds als fysiotherapeut in opleiding. Inmiddels, na een succesvolle stage, als volwaardige collega fysiotherapeut. 

Het leukste aan mijn werk vind ik mensen helpen hun lichamelijke klachten te begrijpen en ze vervolgens – zoveel mogelijk – zelf op te lossen. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om jonge sporters na een blessure weer zo snel en goed mogelijk fit te krijgen.

In mijn vrije tijd
Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sporten: voetbal, hardlopen, fitnessen, padellen en sinds kort een poging tot tennissen. Als ik niet zelf aan het sporten ben, ben ik regelmatig langs de lijn van het voetbalveld te vinden óf in de kantine. 

Ik kom tot rust als ik even niet hoef na te denken, bijvoorbeeld op het voetbalveld of verzonken in een leuk boek. Maar ik ben het aller gelukkigst wanneer ik mijn tijd doorbreng met vrienden of familie. Wat we dan precies aan het doen zijn, dat maakt eigenlijk niks uit.

Zo zie ik de toekomst
Ik zie mijn toekomst voor me als afgestudeerd kinderfysiotherapeut, nog zo lang mogelijk werkzaam bij Boot en Broersen. Daarnaast hoop ik nog lang te kunnen voetballen en uiteindelijk met mijn vriend een gelukkig gezinnetje te kunnen stichten.

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden
  • Master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam (huidig)

Aanwezig in de praktijk

Maandag8:00 – 18:00 uur
Dinsdag11:00 – 21:00 uur
WoensdagNiet aanwezig
Donderdag8:00 – 18:00 uur
VrijdagNiet aanwezig

Contact:

debbie@bootenbroersen.com