Lodaer Img

Jesse Bronstring

Jesse bronstring

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Jesse Bronstring. Ik ben in 1998 in Lisse geboren. Inmiddels ben ik woonachtig in Lisserbroek. Ik kom uit een gezin van drie kinderen samen met mijn zus en broertje. Ik heb geen huisdieren, maar ik zou wel ooit een hond willen. 

Mijn rol binnen de praktijk
Mijn rol Binnen Boot en Broersen is bewegingsagoog, fitnessinstructeur en personal trainer. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere keer zo creatief mogelijk het beste uit een training voor een sporter wil halen. Als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook. Ik streef er naar om 100% van iemand te vragen om zo hun doelen te behalen.

In mijn vrije tijd
Mijn hobby’s zijn onder andere tennis, mountainbiken, wielrennen, hardlopen, fitness en padel. Ik sport één tot twee keer per dag. Als ik niet aan het werk of trainen ben, ben ik met vrienden wat gezelligs aan het doen. Stilzitten doe ik in ieder geval nooit!

Ik kom tot rust wanneer ik een van mijn hobby’s uitoefen. Vooral wanneer ik op de fiets zit of in de duinen aan het hardlopen ben met muziek in, merk ik dat ik heerlijk even niets aan mijn hoofd heb. Ook haal ik energie uit reizen en dingen ondernemen. 

Zo zie ik de toekomst
In de toekomst hoop ik bij Boot en Broersen een mooie fitnesszaal te hebben, waarin ik mijn personal trainingen kan voortzetten en kan uitbreiden naar een top niveau. Daarbij hoop ik mijn werkzaamheden uitgebreid te hebben met sportmassages. 

We hebben bij Boot en Broersen een heel fijn team, waarbij therapeuten en beweegagogen nauw samenwerken. Iedereen steunt elkaar en haalt het beste in allen naar boven. Ik zou zeggen: volle bak zo doorgaan, jullie zijn toppers!

Opleidingen:

  • Sport, bewegen en gezondheid aan het CIOS te Hoofddorp

Aanwezig in de praktijk

Maandag13:00 – 18:00 uur
Dinsdag07:00 – 17:00 uur
Woensdag10:00 – 21:00 uur
Donderdag08:00 – 13:00 uur
Vrijdag08:00 – 17:00 uur

Contact:

Jesse@bootenbroersen.com