Lodaer Img

Mont Ventoux | Adamas

Mont Ventoux Adamas inloophuis

Mont Ventoux Adamas inloophuisFysiotherapiepraktijk Boot en Broersen uit Lisse organiseert zaterdag 27 mei 2017 een fietstocht naar de top van de Mont Ventoux en steunt met een inzamelingsactie het Adamas Inloophuis.

Op deze hopelijk onvergetelijke dag wordt 1x de kale berg beklommen met de fiets of eventueel lopend. Ook met een beperking kun je meedoen. Samen met een buddy (een van de fysiotherapeuten van onze praktijk of een eigen buddy) wordt gekeken hoe op een veilige manier naar de top geklommen kan worden. Is je conditie niet voldoende om de hele tocht zelfstandig af te leggen, dan is het ook mogelijk om in estafette vorm mee te doen.

Elke deelnemer zamelt zelf via donaties geld in en steunt hiermee het Adamas Inloophuis. Een streefbedrag van 1000 euro per deelnemer zou prachtig zijn om te behalen, maar elke financiële steun is van harte welkom. Het kan dus geen reden zijn om niet deel te nemen aan dit evenement omdat je op ziet tegen het ophalen van zo’n bedrag. Meedoen is beter dan niks doen!
Meer informatie over het Adamas inloophuis kan je hier vinden: https://www.adamas-inloophuis.nl/

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit evenement of heb je nog meer vragen over deze actie? Volg het evenement op Facebook of stuur een berichtje naar onze Whattsapp: 0620694738

 

Volg en steun onze actie! Klik op deze link om naar de actiesite te gaan.