Lodaer Img

Niels Oskam

Niels Oskam

BIG 39932487204 / AGB 04501189

Wat leuk dat je de moeite neemt om even te kijken wie ik ben! Mijn naam is Niels Oskam, ben geboren in het jaar 1993 en ik woon in Rijnsburg. 

Mijn loopbaan
Ik ben niet altijd al fysiotherapeut geweest. In 2017 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker en direct daarna gaan werken in de verslavingszorg. Bijzonder en pittig werk, maar wat ik met veel passie heb mogen uitvoeren. Toch is het in de loop van de tijd gaan kriebelen om mij te laten omscholen tot fysiotherapeut. Een droom die ik al langer had, maar ik uiteindelijk ook concreet ben gaan omzetten tot een doel. En dat doel heb ik met mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut begin 2023 behaald. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Boot & Broersen en met ontzettend veel plezier ben ik hier ook blijven werken. Voornamelijk de afwisseling van diverse lichamelijke klachten en het nauw samenwerken met mijn collega’s en netwerkpartners ervaar ik als uniek en waardevol!

In mijn vrije tijd
Naast het werk als fysiotherapeut bij Boot & Broersen ben ik sportief, loop ik graag hard en ben ik behoorlijk reislustig. Persoonlijk vind ik het onwijs tof om mooie plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zo zie ik de toekomst
Ik hoop in de toekomst nog met veel unieke mensen, verhalen en persoonlijkheden te werken. Mijn ervaring vanuit het maatschappelijk werk draagt er aan bij dat ik oog wil houden voor de aspecten die van invloed kunnen zijn op jouw lichamelijke klachten. Het motiveert mij om samen met jou te zoeken naar de juiste aanpak om deze aspecten te beïnvloeden, zodat jouw kwaliteit van bewegen kan verbeteren.  

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie
  • HBO – Maatschappelijk werk en dienstverlening
  • GLA:D – trainingsprogramma Artrose heup en knie
  • Valpreventiecursus Otago

Aanwezig in de praktijk:

Maandag8:00 – 18:00 uur
Dinsdag9:00 – 21:00 uur
Woensdag8:00 – 18:00 uur
DonderdagNiet aanwezig
Vrijdag8:00 – 18:00 uur

Contact:

niels@bootenbroersen.com