Lodaer Img

Rick Gutlich

Rick Gutlich

BIG 99918983604 / AGB 04849497

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Rick Gutlich, ik ben geboren in 1992. Gelukkig getrouwd en ik heb een zoontje (geboren in november 2022). Sinds een paar jaar woon ik in Lisse, daarvoor heb ik mijn hele leven in Noordwijk gewoond.

Mijn rol binnen de praktijk
Binnen Boot en Broersen houd ik mij vooral bezig met het behandelen van patiënten met peesklachten. Het kan dan gaan om pezen in de schouder, elleboog, knie en bijvoorbeeld de achillespees. Om deze klachten goed in kaart te brengen, maak ik regelmatig gebruik van onze echo. Hiermee kan ik exact zien hoe het gesteld is met de betrokken pezen, spieren en gewrichten. Tijdens de behandelingen is alles gericht op het versterken van de beschadigde weefsels. Naast training en de juiste adviezen, maak ik vaak gebruik van shockwave therapie om het herstel te versnellen.

Naast de behandeling van peesklachten heb ik mij in 2023 gespecialiseerd in hand en polsproblematiek. Sindsdien vorm ik samen met Erik en Astrid de ‘hand en pols vakgroep’. De hand en pols zijn een complex onderdeel van ons lijf en problemen in deze regio kunnen veel verschillende soorten klachten geven. Zeer interessant, maar vooral erg fijn om patiënten van deze klachten af te kunnen helpen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen echt kan helpen om na het hebben van pijnklachten weer te kunnen doen wat ze graag willen. Het weer kunnen starten met sport, hobby’s of werk is voor iedereen erg belangrijk en het is fijn om daar een steentje aan bij te dragen.

Binnen ontzettend korte tijd voelde ik mij thuis in het team van Boot en Broersen. Ik denk dat dit ook de kracht is van deze praktijk, het is echt een fantastisch team.

In mijn vrije tijd
Ik tennis graag, dat doe ik in Lisse bij LTC. Ik doe regelmatig aan toernooien en competities mee. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te varen; vooral zeilen. Als het lukt ga ik ieder jaar een week skiën en in de zomer ga ik graag naar een aantal festivals. Ik ben helemaal in mijn element als ik op een festival sta met mijn vrouw en mijn vrienden, en de DJ precies de juiste muziek draait. 

Tot rust kom ik thuis op de bank, als mijn zoontje op bed ligt of op het terras van de kantine na een intensieve pot tennis.

Zo zie ik de toekomst
Voorlopig ben ik zoet met het doen van een aantal verdiepingscursussen op het gebied van echografie en shockwavetherapie. Daarnaast ben ik van plan om een ervaren en bedreven handtherapeut te worden.

Opleidingen:

  • HBO – Fysiotherapie
  • Kinesio taping 2014
  • Dry Needling 2016
  • Echografie
  • Hand en pols specialisatie 2023

Aanwezig in de praktijk

Maandag08:00 – 18:00 uur
Dinsdag08:00 – 18:00 uur
WoensdagNiet aanwezig
Donderdag10:30 – 21:00 uur
Vrijdag08:00 – 18:00 uur

Contact:

rick@bootenbroersen.com