Lodaer Img

Welkom op deze nieuwe reis van Boot en Broersen

Team bootenbroersen
een nieuwe reis van team bootenbroersen

De medewerkers van Boot en Broersen hebben het afgelopen jaar veel kennis tot zich genomen op het gebied van voeding, beweging, leefstijl, ontspanning, stress en het gebruik van supplementen. Dit heeft tot grote inzichten geleid en onze dagelijkse werkzaamheden in de praktijk positief beïnvloed. Deze kennis willen we graag met jullie delen!


Aankomende tijd kan je blogs van ons verwachten met informatie op het gebied van leefstijl en gezondheid. Hierin zullen verschillende onderwerpen besproken worden aan de hand van de volgende vier thema’s:


Voeding
Het is van belang dat we voeding weer gaan zien als brandstof voor ons lijf. Ben jij bewust van jouw eetpatroon?

Beweging
Beweging heeft vele voordelen voor onder andere ons hart-longsysteem en ons spiersysteem. Hoeveel beweeg jij per dag?

Stress en ontspanning
De maatschappij waar wij nu in leven zorgt voor vele uitdagingen op het gebied van stress en ontspanning. Wat geeft jou stress en waar ontspan jij van?

Supplementen
Supplementen zijn tegenwoordig op iedere straathoek te koop, maar helaas is de kwaliteit erg wisselend. Waarom zijn supplementen goed? Wanneer zet je welk supplement in? Gebruik jij op dit moment supplementen? Zo ja, waarvoor?

Wij nemen je graag mee op reis, om je bewuster te maken van jouw gezondheid en de invloed die je daar zelf op hebt. Ga je mee?

Wij hebben er zin in!


Team Boot en Broersen