Lodaer Img

Adriaan Lommerse

BIG 39921789004 / AGB 04851286

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Adriaan Lommerse. Ik ben geboren in 1992 en ik woon in Noordwijkerhout.

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Ik ben gespecialiseerd in nek- en rugpijn, maar ik behandel ook graag verschillende andere klachten. Het is voor mij belangrijk om met elkaar de klachten goed in kaart te brengen. Ik wil graag, samen met de patiënt, een persoonlijk plan opstellen, om het dagelijks functioneren te verbeteren. Tijdens het behandelen van de wervelkolom en/of extremiteiten zullen wij samen persoonlijke doelen halen en langdurig herstel bewerkstelligen.

Het begeleiden en coachen van mensen in dit vak geeft veel voldoening. Het leukste aan mijn werk is als mensen echt tevreden vertrekken. Waarbij professionaliteit gecombineerd wordt met een lach.

In mijn vrije tijd
In mijn vrije tijd sport ik vier a vijf keer in de week. Dit kan variëren tussen fitness, hardlopen, calisthenics, wielrennen en zwemmen, ik houd van veel afwisseling. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan. Ik houd er bijvoorbeeld van om actieve vakanties te plannen. Met vrienden ga ik graag een drankje drinken in de stad.

Als het mooi weer is ben ik vaak op het strand te vinden. En bij minder weer? Dan vind ik het heerlijk om thuis te zijn en muziek te luisteren op mijn LP.  

Zo zie ik de toekomst
In de toekomst wil ik graag mijn specialismen verder uitbreiden. Hierbij wil ik graag in netwerken participeren zodat ik de cliënten passende zorg kan bieden. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar innovatieve zorg en hoe je deze kan toepassen in de klinische praktijk. Kortom, aan uitdagingen geen gebrek

Opleidingen:

  • MSC. Manueel therapie
  • BSC. Fysiotherapie
  • Dry needling
  • Mulligan therapie

Aanwezig in de praktijk

Maandag
Dinsdag12:45 – 20:45
Woensdag07:45 – 17:45
Donderdag07:45 – 17:45
Vrijdag07:45 – 17:45

Contact:

adriaan@bootenbroersen.com