Lodaer Img

Maaike Schrama

BIG 19918633704 / AGB 04125009

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Maaike Schrama, ik ben geboren in 1992 en woonachtig in Noordwijkerhout.

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als manueel therapeut en handfysiotherapeut. Als manueel therapeut zie ik veel mensen met klachten aan hun bovenrug, nek, hoofd, schouder, arm, pols en hand. Ik kijk naar hoe de gewrichten bewegen en help je bewust te worden van hoe je beweegt. Zo kunnen we slechte gewoonten doorbreken die klachten veroorzaken. Vervolgens werken we samen aan oefeningen, zodat je niet snel weer last krijgt en vrij van pijn kunt leven. Ik help graag om de oorzaak van je klachten te vinden, zodat je je doelen kunt bereiken en weer kunt doen waar je blij van wordt zonder pijn.

Bij hand- en polsklachten kan het nodig zijn dat dit gebied eerst rust krijgt voordat we met oefeningen beginnen. In dat geval kan ik een spalk voor je maken. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het gebruik van echografie voor de bovenste ledematen en dry needling, waar ik ook trainingen voor geef.

In mijn vrije tijd
In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik doe aan hardlopen, tennis, mountainbiken, fitness, skiën en snowboarden. Daarnaast houd ik van fotograferen en motorrijden. Ik ben het gelukkigst met vrienden en familie om mij heen, op een mooie rustige plek in de natuur of bij het ontdekken van nieuwe plekken. 

Zo zie ik de toekomst
In de toekomst wil ik graag goede kwaliteit van zorg blijven leveren. Hier werk ik aan door mijzelf te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied, door het volgen van cursussen en het lezen van nieuwe literatuur. Het lijkt mij leuk om in de toekomst meer cursussen te gaan begeleiden of les te geven op de fysiotherapie opleiding, om zo mijn kennis te kunnen delen.

Stay positive, work hard and make it happen!

Opleidingen:

  • Fysiotherapie Hogeschool Leiden (2010-2014)
  • Medical Taping (2014)
  • Dry needling, extremiteiten/wervelkolom/kaak (2015, 2016, 2021)
  • Handfysiotherapie (2016)
  • Echografie (2019)
  • Master Manuele Therapie, Hogeschool Rotterdam Rotterdam (2019 – 2022)
  • Diverse cursussen over (chronische) pijn

Aanwezigheid in de praktijk:

Maandag12:45 – 20:45
Dinsdag
Woensdag07:45 – 17:45
Donderdag07:45 – 17:45
Vrijdag07:45 – 17:45

Contact:

maaike@bootenbroersen.com