Lodaer Img

Danny Noteboom

Danny Noteboom

BIG 39928314204 / AGB 4248064

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Danny Noteboom, ik ben geboren in 1995 en ik woon in Rijnsburg. 

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik haal er voldoening uit als het me lukt om patiënten pijnvrij door het leven te helpen. 

Daarnaast ben ik volop bezig met mijn opleiding Manuele Therapie. Manuele therapie is een methode binnen de fysiotherapie om gewrichten te behandelen. Als manueel therapeut bestudeer en behandel ik de individuele bouw van elk afzonderlijk gewricht. Ik ben hierbij specifiek geïnteresseerd in rug- en nekklachten, denk hierbij aan de gewrichten tussen de wervels. Patiënten die te maken krijgen met beperkte mobiliteit en/of pijn in de gewrichten zijn gebaat bij manuele therapie. 

In mijn vrije tijd
Als ik niet aan het werken of studeren ben, hou ik ervan om te fitnessen, voetballen of calisthenics te beoefenen. Ook hou ik ontzettend van festivals en reizen. Ik kom helemaal tot rust in een hangmatje op een tropisch eiland.

Zo zie ik de toekomst
In de (nabije) toekomst hoop ik mijn opleiding Manueeltherapie af te ronden, zodat ik bij Boot en Broersen volop aan de slag kan als manueel therapeut, gespecialiseerd in rug- en nekklachten.

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden
  • Opleiding Manuele Therapie (huidig) 

Interesses: 

Voetbal | Fitness

 

Aanwezig in de praktijk:

Maandag10:00 – 21:00 uur
Dinsdag08:00 – 18:00 uur
Woensdag08:00 – 18:00 uur
Donderdag08:00 – 18:00 uur
VrijdagNiet aanwezig

Contact::

danny@bootenbroersen.com