Lodaer Img

Zoey van den Bosch

Zoey van den Bosch

BIG 59921528604 / AGB 4851079

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Zoey van den Bosch, geboren in 1993, wonend in Leiderdorp.

Mijn rol binnen de praktijk
Ik ben fysiotherapeut, manueel therapeut en ik overzie het stageproces. Dat laatste betekent dat ik stage sollicitaties doe en de stagiaires plaats bij de juiste collega’s. Ik vind de variatie binnen mijn werk bij Boot en Broersen erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde! Daarnaast hou ik van het contact met verschillende mensen. Het àller leukste vind ik het helpen van mensen bij de klachten die ze ervaren, of preventief aan de slag gaan. 

Wij zijn voor mijn gevoel één van de weinige plekken in de zorg waar echt de tijd wordt genomen voor de patiënt om dingen rustig uit te leggen. Dat vind ik heel fijn. Als grote bonus is ons team ook nog eens heel leuk, dat zorgt ervoor dat ik geen dag met tegenzin naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd
Naast mijn werk bij Boot en Broersen ben ik ook fysiotherapeut van een marathon schaatsploeg, waarvoor ik elk jaar naar de Weissensee en Zweden ga. 

Als ik even niet aan het werk ben, sport ik graag. Ik doe aan crossfit, wielrennen, mountainbiken, hardlopen, tennissen en padellen. Daarnaast hou ik erg van reizen. De voorpret begint al bij het plannen van de trip. Ik zie mijn vrienden graag voor etentjes, ik speel graag spelletjes en ik ben weg van muziek. Ik hou vooral niet van stilzitten.

Zo zie ik de toekomst

Qua werk wil ik mij graag blijven ontwikkelen door studies en cursussen te volgen. Het lijkt me leuk me nog meer te specialiseren binnen het vakgebied en zo mijn kennis continu uit te blijven breiden. 

Opleidingen:

  • HBO – Fysiotherapie 
  • Master – Manueel therapie
  • Dry Needling

Interesses:

Schaatsen | Mountainbiken | Hardlopen | Crossfit

Aanwezigheid in de praktijk:

Maandag10:30 – 21:00 uur
Dinsdag08:00 – 18:00 uur
Woensdag08:00 – 18:00 uur
Donderdag08:00 – 18:00 uur
VrijdagNiet aanwezig

Contact:

zoey@bootenbroersen.com