Lodaer Img

Marijke Vink

Marijke Vink

BIG 09926628804 / AGB 4247326

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Marijke Vink, ik ben geboren in 1996 en ik woon samen met mijn partner en Bengaalse kat Rio in Noordwijk.

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als neurofysiotherapeut. Ik begeleid mensen met neurologische aandoeningen en mensen die in of na hun behandeling voor kanker zijn. Daarnaast vind ik het heel leuk om groepslessen te geven aan mensen met neurologische aandoeningen of oncologie. Het leukste aan mijn werk vind ik de samenwerking, de gezelligheid met collega’s en het voortdurend streven naar verbetering.

In mijn vrije tijd
We zijn ons huis op dit moment volledig aan het verbouwen, dus daar besteed ik veel van mijn vrije tijd aan. Ik kan niet wachten om binnenkort heerlijke avondjes thuis op de bank te spenderen, in ons zelfverbouwde droomhuis. Als ik mijn hoofd leeg wil maken, ga ik graag sporten of een rondje wielrennen.  

Ik ben een ontzettende dierenvriend. Als ik geen fysiotherapeut was geworden, dan zou ik me gewaagd hebben aan een carrière als dierenarts.

Opleiding:

  • Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Antwerpen (2017)
  • Master neurologische aandoeningen (2019)
  • Parkinson (aangesloten bij Parkinsonnet)
  • Dry Needling

Interesses:

Neurologie | Multidisciplinair samenwerken | Geriatrie

Aanwezigheid in de praktijk:

MaandagNiet aanwezig
Dinsdag08:15 – 18:15 uur
Woensdag08:15 – 18:15 uur
Donderdag14:15 – 20:45 uur
Vrijdag08:15 – 18:15 uur

Contact:

marijkevink@bootenbroersen.com