Erika de Kooker

In 1990 ben ik begonnen met de sportopleiding (CIOS) in Overveen. Met heel veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en met succes afgerond. Na deze opleiding ben ik fulltime gaan werken in de sport. Hoewel ik het lesgeven erg leuk vond (en vind), was ik na ruim 10 jaar lesgeven toe aan iets anders. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor Fysiotherapie Thim van der Laan. Al snel merkte ik dat werken in een 1e lijn-praktijk mijn voorkeur had. De laatste stageperiode (2007-2008) was bij Praktijk Boot- en Broersen…..daar mocht ik blijven. Ik werk er nog steeds met heel veel plezier. Na de opleiding voor fysiotherapie ben ik de Masteropleiding kinderfysiotherapie gaan volgen en een opleiding tot therapeut sensorische informatieverwerking. Momenteel ben ik – samen met collega Ingrid – bezig met de opleiding kinderbekkenfysiotherapie. Ik vind het heel bijzonder als ik de jongste patiënten van de praktijk op weg kan helpen en de klachten kan aanpakken samen met de ouders. Zij zijn de belangrijkste schakel in het (revalidatie)proces. Als de samenwerking tussen de patiënt, de ouders en mij goed verloopt dan word ik heel blij!

BIG-nummer: 29909551904 / AGB-code: 4114389

Opleiding:

•       CIOS, Overveen (1990)

•       Fysiotherapie (Thim van der Laan), Nieuwegein (2003)

•       Master Kinderfysiotherapie, Hogeschool Rotterdam (2008)

•       Sensorische informatieverwerking, Leiden (2016)

•       Manuele therapie volgens Warmerdam (2016)

•       BHV-cursus (2017)

•       Kinderbekkenfysiotherapie, SOMT Amersfoort (2019-heden)

 Interesse:

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportzaal of op de Waterval om te helpen, maar ik vind het vooral belangrijk om met mijn vriend en/of met ons gezin op pad te gaan:

Bezoeken van (metal) concerten/festivals of theatershows | Sportieve uitstapjes met de kinderen (zwemmen, wandelen, schaatsen, skeeleren) | Wandelen met onze hond | EHBO begeleiding tijdens turnwedstrijden

Aanwezig in de praktijk: 

Maandag 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag Niet aanwezig
Woensdag Niet aanwezig
Donderdag 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag 09:00 – 18.00 uur
Contact: