Pluspraktijk | Topzorgpraktijk | *** 3 sterren Praktijk

Erika de Kooker

Erika de Kooker

Erika de Kooker

 

 • Kinderfysiotherapeut (MSc)
 • Sensorische informatieverwerking
 • Fysiotherapeut

In 1990 ben ik begonnen met de sportopleiding (CIOS) in Overveen. Met heel veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en met succes afgerond. Na deze opleiding ben ik fulltime gaan werken in de sport.  Hoewel ik het lesgeven erg leuk vond (en vind), was ik na ruim 10 jaar lesgeven  toe aan iets anders. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor Fysiotherapie Thim van der Laan. Al snel merkte ik dat werken in een 1e lijn-praktijk mijn voorkeur had. De laatste stageperiode (2007-2008) was bij Boot- en Broersen…..daar mocht ik blijven. Ik werk er nog steeds met heel veel plezier.Na de opleiding voor fysiotherapie ben ik de Masteropleiding kinderfysiotherapie gaan volgen en een opleiding tot therapeut sensorische informatieverwerking. Ik vind het heel bijzonder als ik de jongste patiënten van de praktijk op weg kan helpen en de klachten kan aanpakkensamen met de ouders. Zij zijn de belangrijkste schakel in het (revalidatie)proces.  Als de samenwerking tussen de patiënt, de ouders en mijgoed verloopt dan word ik heel blij! Naast het werk bij Boot en Broersen werk ik nog twee ochtenden bij de gymnastiekvereniging Fit.

Opleidingen

 • 1990 Start sportopleiding (CIOS) te Overveen;
 • 2003Start opleiding Fysiotherapie (Thim van der Laan) te Nieuwegein;
 • 2008 Start Masteropleiding Kinderfysiotherapie (Hogeschool Rotterdam) te Rotterdam;
 • 2016Start opleiding Sensorische informatieverwerking (Anders kijken naar kinderen) te Leiden;
 • 2016 Manuele therapie volgens Warmerdam;
 • 2017 BHV-cursus.

 Interesses

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportzaal of op de Waterval om te helpen, maar ik vind het vooral belangrijk om met mijn vriend en/of met ons gezin op pad te gaan:

 • Bezoeken van (metal)concerten/festivals of theatershows;
 • Sportieve uitstapjes met de kinderen (zwemmen/wandelen/schaatsen/skeeleren);
 • Wandelen met onze hond;
 • EHBO begeleiding tijdens turnwedstrijden;
 • Turnen;
 • Lesgeven aan peuters (ouder-kindgym).

Aanwezig in de praktijk

Maandag 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag 13:30 – 18.00 uur

 

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Openingstijden

maandag 07:45 - 21:00
dinsdag 07:45 - 18:00
woensdag 07:45 - 18:00
donderdag 07:45 - 20:30
vrijdag 07:45 - 18:00
zaterdag 08:00 - 12:00
zondag Gesloten

Algemene beoordeling = 9,0

praktijk boot en broersen qualiview 2017

2017 | 599 beoordelingen | Qualiview