Lodaer Img

Erika Hoogkamer- de Kooker

Erika Hoogkamer- de Kooker

BIG 29909551904 / AGB 4114389

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Erika Hoogkamer- de Kooker. Ik ben geboren in 1974. Samen met mijn man Michiel, twee kinderen Lindy en Devin en onze hond Lana woon ik in Lisse. 

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut. Daarnaast ben ik slaaptherapeut en therapeut sensorische informatieverwerking. Ook begeleid ik hoogbegaafde kinderen en beelddenkende kinderen.

Ik vind het heel bijzonder als ik de jongste patiënten van de praktijk op weg kan helpen en hun klachten kan verhelpen, samen met de ouders natuurlijk. Zij zijn immers de belangrijkste schakel in het (revalidatie)proces. Als de samenwerking tussen de patiënt, de ouders en mij goed verloopt dan word ik heel blij!

In mijn vrije tijd
Als ik niet aan het werk ben, ga ik het liefst helemaal los bij een (metal) concert of festival. Verder wandel ik graag met de hond en ga ik zoveel mogelijk mee als de kinderen een sportwedstrijd o.i.d. hebben om ze aan te moedigen.  

Ik kom helemaal tot rust in ons vakantiehuis in Friesland. Lekker aan of op het water en wandelen. Heerlijk rustig! Ook kan ik urenlang met mijn gezin door de Efteling dwalen. Dan vergeet ik alles om me heen. 

Zo zie ik de toekomst
In de toekomst hoop ik met veel plezier bij Boot en Broersen te blijven werken. Ik hoop nog heel veel mooie, nieuwe producten te ontwikkelen bij Boot & Broersen.

Opleidingen:

  • CIOS, Overveen (1990)
  • Fysiotherapie (Thim van der Laan), Nieuwegein (2003)
  • Master Kinderfysiotherapie, Hogeschool Rotterdam (2008)
  • Sensorische informatieverwerking, AKK Leiden (2016)
  • Manuele therapie volgens Warmerdam (2016)
  • BHV-cursus (2017)
  • Kinderbekkenfysiotherapie, SOMT Amersfoort (2019-2020)
  • Urotherapie, HU Utrecht (2021-2022)
  • Ik leer anders (coaching), Agnes Oosterveen-Hess (2022) 
  • Slaaptherapie AKK Leiden (2023)

Interesses:

In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig met mijn gezin en de hond door de duinen of op het strand. Het is voor mij belangrijk om met mijn man en/of met ons gezin op pad te gaan.

Bezoeken van (metal) concerten/festivals of theatershows | sportieve uitstapjes met de kinderen (zwemmen, wandelen, schaatsen, skeeleren) | Wandelen met onze hond | EHBO begeleiding tijdens turnwedstrijden.

Aanwezig in de praktijk:

Maandag08:30 – 17:30 uur
Dinsdag08:30 -12:30 uur
Woensdag08:30 – 17:30 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur
Vrijdag08:30 – 15:00 uur
 
Contact: 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *