In 1990 ben ik begonnen met de sportopleiding (CIOS) in Overveen. Met heel veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en met succes afgerond. Na deze opleiding ben ik fulltime gaan werken in de sport. Hoewel ik het lesgeven erg leuk vond, was ik na ruim 10 jaar lesgeven toe aan iets anders. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor Fysiotherapie Thim van der Laan. Al snel merkte ik dat werken in een 1e lijn-praktijk mijn voorkeur had. De laatste stageperiode (2007-2008) was bij Praktijk Boot- en Broersen…..daar mocht ik blijven. Ik werk er nog steeds met heel veel plezier. Na de opleiding voor fysiotherapie ben ik de Masteropleiding kinderfysiotherapie gaan volgen en een opleiding tot therapeut sensorische informatieverwerking. In 2019 heb ik – samen met collega Ingrid – de opleiding tot kinderbekkenfysiotherapie gevolgd. Na de opleiding tot kinderbekkentherapeut heb ik een verdiepingsopleiding gedaan tot urotherapeut. Recent heb ik de “ik leer anders cursus” gevolgd. Ik vind het heel bijzonder als ik de jongste patiënten van de praktijk op weg kan helpen en de klachten kan aanpakken samen met de ouders. Zij zijn de belangrijkste schakel in het (revalidatie)proces. Als de samenwerking tussen de patiënt, de ouders en mij goed verloopt dan word ik heel blij!

BIG-nummer: 29909551904 / AGB-code: 4114389
 

Opleiding:

 
 

•       CIOS, Overveen (1990)

•       Fysiotherapie (Thim van der Laan), Nieuwegein (2003)

•       Master Kinderfysiotherapie, Hogeschool Rotterdam (2008)

•       Sensorische informatieverwerking, Leiden (2016)

•       Manuele therapie volgens Warmerdam (2016)

•       BHV-cursus (2017)

•       Kinderbekkenfysiotherapie, SOMT Amersfoort (2019-2020)

        – Urotherapie, HU Utrecht (2021-2022)

        – Ik leer anders (coaching), Agnes Oosterveen-Hess (2022) 

 

 Interesse:

In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig met mijn gezin en de hond door de duinen of op het strand. Ik vind het ook leuk om op onze school ‘de Waterval’ te helpen, maar ik vind het vooral belangrijk om met mijn vriend en/of met ons gezin op pad te gaan.

Bezoeken van (metal) concerten/festivals of theatershows | Sportieve uitstapjes met de kinderen (zwemmen, wandelen, schaatsen, skeeleren) | Wandelen met onze hond | EHBO begeleiding tijdens turnwedstrijden

Aanwezig in de praktijk: 

Maandag 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag Niet aanwezig
Woensdag 08:30 – 12:00
Donderdag 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag 08:30 – 17:30 uur
 
 
Contact: