Lodaer Img

Mark Batenburg

Mark Batenburg

BIG 29047509904 / AGB 4105404

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Mark Batenburg, geboren in 1974. Ik ben gelukkig getrouwd met Jet en heb twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Wij wonen in Sassenheim met ons gezin en onze drie katten.  

Mijn rol binnen de praktijk
Bij Boot en Broersen ben ik werkzaam als maatschapslid. Dit houdt in dat ik samen met Vasco en Erik eigenaar ben van de praktijk. Wij zijn met z’n drieën verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen Boot en Broersen.

Daarnaast ben ik werkzaam als manueeltherapeut. Als manueel therapeut bestudeer en behandel ik de individuele bouw van elk afzonderlijk gewricht; ik help men soepeler te kunnen bewegen, waardoor ze met minder pijn door het leven kunnen.

Ik hou ervan om met mensen te werken en samen tot een oplossing te komen voor hun gezondheidsprobleem. 

In mijn vrije tijd
Ik kom tot rust op een hele hoge berg, op de fiets of hardlopend. Daarnaast organiseer graag sport- en inzamelingsacties voor goede doelen en probeer mensen hiermee in beweging te krijgen. Mijn leukste herinnering bij Boot en Broersen is ‘Hiken en Biken’ in Nepal voor Ketaaketighar. 

Zo zie ik de toekomst
In de toekomst ben ik van plan nog heel veel leuke projecten te draaien met mijn collega’s en vrienden. Daarnaast hoop ik ons in te kunnen zetten om de wereld weer een heel klein beetje beter te maken.

Opleidingen:

  • Manueeltherapeut (MSc)
  • Kinder-Manueeltherapeut
  • Kaaktherapie (CRAFTA)
  • Echodiagnostiek
  • Neurorevalidatie
  • Dry Needling
  • Orthomoleculaire therapie en leefstijlcoaching

 

Aanwezig in de praktijk:

Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag13:00 – 21:00
Donderdag08:00 – 12:30
Vrijdag08:00 – 18:00

Contact:

mark@bootenbroersen.com