Lodaer Img

Vasco Esman

Vasco Esman

BIG 89915559504 / AGB 3120686

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Vasco Esman, ik ben geboren in 1987 en woonachtig in Leiden. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Boot en Broersen

Mijn rol binnen de praktijk
Ik ben bij Boot en Broersen begonnen als Algemeen fysiotherapeut. Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren in de onderste extremiteit (heup-, knie-, enkel- en peesgerelateerde klachten) en ben ik opgeleid tot Master Sportfysiotherapeut. Ik help men voornamelijk terug te keren tot op hun activiteiten- of sportniveau. 

Daarnaast ben ik samen met Mark en Erik maatschapslid. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Het leukste aan mijn werk vind ik het ‘puzzelen’ samen met de cliënt, om zo tot een oplossing te komen en hun klachten te minimaliseren. Zodanig dat zij bijvoorbeeld hun sport kunnen (blijven) beoefenen, met hun (klein)kind kunnen spelen, etc. 

In mijn vrije tijd
In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten. Sinds 2019 ben ik actief bezig met CrossFit, een hoge intensiteit fitness training dat diverse elementen van verschillende sporten incorporeert. Daarnaast zet ik mij, samen met Boot en Broersen, in voor verschillende goede doelen, meestal in de vorm van een specifieke sportieve uitdaging.

Ik word rustig van kabbelende beekjes, white noise, de zonsondergang, sporten en van mijn vrienden. Ik ben het aller gelukkigst wanneer ik mijn vreugde en energie kan delen met de mensen om mij heen.  

Zo zie ik de toekomst
Ik ben van plan nog lang bij Boot en Broesen te blijven werken en te blijven genieten van dit prachtige vak. Ik heb mij voorgenomen om binnen het werkveld de koe bij de horens vatten, soms buiten de gebaande paden te lopen en vooral nieuwe wegen te ontdekken binnen de gezondheidszorg. 

The greatest wealth is health – Unknown 

Opleidingen:

  • HBO – Bachelor Fysiotherapie
  • Master – Evidence Based Practice
  • Manuele Therapie, methode Warmerdam
  • Manuele Therapie Lage rug en heup volgens Van der Bijl
  • Master – Sportfysiotherapie
  • Echografie en Shockwave therapie
  • Dry Needling
  • Medical Taping Concept

 

Aanwezigheid in de praktijk:

Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag9:30 – 20:30
Donderdag08:00 – 18:00
Vrijdag08:00 – 13:30

Contact:

vasco@bootenbroersen.com