Lodaer Img

Suzanne Meiland

BIG 8991166170 / AGB 4117352

Mijn rol binnen de praktijk
In 2008-2009 deed ik mijn laatste stage, voor de opleiding fysiotherapie, bij Boot en Broersen en ik ben nooit meer weggegaan. Na mijn manuele therapie opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de schouder. Als schouderspecialist richt ik me op manuele behandeling, het opstarten van oefentherapie en evaluaties. In ons schouder-vakgebied werken ik nauw samen met andere therapeuten die gespecialiseerd zijn in oefentherapie/sportspecifieke training en echo/shockwave. Samen bieden we uitgebreide behandelingen aan patiënten aan.
 
Mijn specialisatie omvat ook leefstijl, omdat ik het interessant vind om de puzzel van oorzakelijke en herstelbelemmerende factoren op te lossen. Waarom heeft men een klacht? En waarom wordt het niet beter? Leefstijl speelt vaak een cruciale rol, zoals de invloed van stress, voeding, spijsvertering en slaap.
 
Het leuke aan mijn werk is dat ik als een soort ‘puzzelaar’ samen met patiënten uitzoek waar hun klachten vandaan komen en waarom ze niet overgaan. Ook werk ik vaak samen met collega’s of andere experts om de beste zorg te bieden.
 
In mijn vrije tijd
Als ik niet aan het werk ben, haal ik energie uit HIIT-trainingen. Ik vind het leuk om bezig te zijn met gezonde voeding en yoga. Ook ben ik graag buiten, in de natuur wandelen of werken in de tuin vind ik heerlijk. Daarnaast houd ik van het samenzijn en leuke dingen doen met mijn familie en vrienden.
 
Zo zie ik de toekomst
In de toekomst hoop ik voort te kunnen zetten waar we op dit moment mee bezig zijn binnen de praktijk. Samen met de patiënt stapsgewijs toewerken naar het samen opgestelde doel: weer de dingen kunnen doen waar hij/zij gelukkig van wordt zonder dat er fysieke klachten zijn die daarin belemmerend zijn.
 
Opleidingen:
  • Opleiding Fysiotherapie, Hogeschool Leiden (2005-2009)
  • Master Manuele therapie, SOMT Amersfoort (2009-2012)
  • Cursus Schouderklachten, Hogeschool Leiden (2013)
  • Intergraal Orthomoleculair therapeut, Natura Foundation (2021-2022)
Naast de opleidingen die hierboven staan beschreven heb ik ook nog een aantal cursussen gevolgd, met name op het gebied van schouderklachten. 
 
Netwerken:
 
  • Schoudernetwerk Rijnland
  • Schoudernetwerk Spaarne Gasthuis

Aanwezig in de praktijk:

 Maandag 08:15 – 17:15 uur
 Dinsdag Niet aanwezig
 Woensdag Niet aanwezig
 Donderdag 12:45 – 20:45 uur
 Vrijdag 08:15 – 17:15 uur

Contact:

suzanne@bootenbroersen.com