Lodaer Img

Klanttevredenheid = 9

“Met uw mening verbeteren we de zorg”

Patiënten(-organisaties) willen kwaliteit van zorg en daarmee de beste zorg voor u als consument inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg B.V. – moederorganisatie van Qualiview – verschillende kwaliteitsindicatoren. Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat u met de juiste informatie kan kiezen uit de beste zorg die beschikbaar is. En daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie.

De onderstaande resultaten komen uit een wetenschappelijk onderzoek wat onafhankelijk is uitgevoerd door Qualiview.

In 2015 hebben 454 patiënten onze geleverde fysiotherapeutische zorg beoordeeld met een 9. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Bedankt voor uw medewerking!

We zijn ook in 2016 benieuwd naar uw ervaringen in onze praktijk. U helpt ons om de dienstverlening blijvend te verbeteren.

Klanttevredenheid, praktijk met zorg, certificaat 2015, Boot en Broersen, Lisse

Hoe doet praktijk Boot en Broersen het ten opzichte van andere praktijken?

In de onderstaande grafiek worden de uitkomsten van de 4 kwaliteitsindicatoren vergeleken met de uitkomsten van andere praktijken in Nederland. Praktijk Boot en Broersen scoort in 2015 op alle indicatoren boven de landelijke benchmark.

Klanttevredenheid Boot en Broersen, kwaliteitsindicatoren 2015