Lodaer Img

Shelley Kool

Shelley Kool

BIG 19911426104 / AGB 04115762

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Shelley Kool, ik ben geboren in 1987 en ik ben woonachtig in Nieuw-Vennep. 

Mijn rol binnen de praktijk
Binnen Boot en Broersen ben ik werkzaam als sportfysiotherapeut. Ik vind het leuk om men in beweging en/of aan het sporten te krijgen. Mijn interesse heeft altijd al bij de sport gelegen. In het verleden ben ik dan ook actief geweest binnen het voetbal en heb ik ook enkele jaren de sportverzorging van een aantal talententeams van de regio Noord-West van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond verzorgd.

In de jaren dat ik werk als sportfysiotherapeute heb ik mij vooral gespecialiseerd in de spierblessures en de knie- en enkelklachten. Verder ben ik ervaren in het toepassen van Kinesiotape.

Met alle opgedane ervaringen en kennis hoop ik je nog beter te kunnen behandelen en begeleiden bij jouw (sport)blessures en/of de preventie hiervan. 

In mijn vrije tijd
Vroeger heb ik gekorfbald, nu geef ik trainen en doe ik zelf fitness en bootcamp. Daarnaast hou ik van lezen en tuinieren. Ik kom helemaal tot rust op vakantie, maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn. Het aller gelukkigst ben ik als ik mijn familie om me heen heb. 

Zo zie ik de toekomst
De toekomst ligt nog helemaal open, daarom is het de toekomst! 

Opleidingen:

  • HBO Bachelor Fysiotherapie
  • Master of Science Sportfysiotherapie
  • GLA:D – trainingsprogramma Artrose heup en knie i.o.
  • Cursussen omtrent voeten, enkels, knieën en heupen

Aanwezig in de praktijk:

Maandag8:15 – 14:45 uur
Dinsdag8:15 – 12:45 uur
Woensdag8:15 – 16:45 uur
Donderdag11:45 – 19:15 uur
VrijdagNiet aanwezig

Contact:

shelley@bootenbroersen.com